2022. okt 17.

5+1 KLASSZIKUS ÉS EGYSZERŰ ÖTLET A BABAVÁRÁS BEJELENTÉSÉRE

írta: mavanaszulinapom
5+1 KLASSZIKUS ÉS EGYSZERŰ ÖTLET A BABAVÁRÁS BEJELENTÉSÉRE

Ez a téma nagyon izgalmas, hiszen a gyerekvállalás hosszú, csodás, egyben rögös útja itt kezdődik és mi tagadás, jó érzés megadni a módját! Ötletekből pedig nem szenvedünk hiányt, úgyhogy ennek a témának több részt is szentelek majd a blogban. Elsőként azonban lássuk a legklasszikusabb megoldásokat, amiket te magad is könnyedén megvalósíthatsz különösebb eszköz, pénz, idő és egyéb ráfordítás nélkül úgy, hogy a végeredmény mégis szívet melengető lesz!

1. FOTÓZKODJATOK A BABA ULTRAHANG KÉPÉVEL

Vicces, hogy az első ultrahang képeken még szinte semmit sem látunk, mégis imádjuk őket! Kérjétek meg az egyik barátotokat vagy családtagotokat (profi szelfisek persze csinálhatják maguk is), hogy lőjön rólatok egy közös fotót, miközben a bébi ultrahang képét vagy képeit tartjátok magatok előtt! Próbáljatok ki többféle pózt is, nekem ez a kedvencem, mert nyitva hagyja a nézője számára a kérdést, hogy vajon a leendő apuka tud-e arról, hogy már valaki apukája?

1b-01.jpegForrás: Pinterest

2. FOTÓZZATOK EGY BÉBI BODYT

Nincs ember, aki ne olvadna el egy ilyen kis méretű body láttán! Vegyetek egy bodyt, fotózkodjatok azzal, higgyétek el, nem vész kárba! Ha megszületik a picur, hordhatja, sőt: készíthettek majd úgy is egy képet, hogy már rajta van! Használhattok bármilyen kis rucit, olyat, ami csak szimplán megtetszik a boltban, de találtok direkt erre készített darabokat is feliratozva. Vagy megvehetitek az egyszerű fehér bodyt és nyomtathattok rá bármilyen szöveget, ilyen grafikát nálam is találtok a SHOPBAN. Bátrabbak maguk készíthetik el rá a feliratot! És ha akad rá vállalkozó, légyszi taggeljen be engem is a posztoltolt képre, mert én is nagyon megkukkantanám! ;)

 2b-01.jpegForrás: Pinterest

3. LUFIKKAL LÁTVÁNYOSAN

Grandiózus megoldás a betű léggömb, kirakva a „bébi” vagy „baba” szót belőle, de vigyázat: a kivitelezés nehezebb, mint látszik, mert a lufik nem mindig úgy állnak, ahogyan mi azt szeretnénk, ezért kicsit trükközni kell. Fogjátok a madzagját rövidebbre, támasszátok neki a lábatoknak, falnak vagy fa lombjának (ez mondjuk nem egy veszélytelen akció egy lufinál), illetve ne a legnagyobb szélviharban fotózzatok vele, itt a szélcsend lesz a barátotok.

3-01.jpegForrás: Pinterest

4. FLATLAY FOTÓK

Jó hír azoknak, akik nem szeretik magukat fotózni (bár nekik az a rossz hírem van, hogy ez kismamaként szinte kötelező, hiszen nagy hiba lenne nem megörökíteni magunkat a kisbabánkkal a pocakunkban), hogy a babaváró értesítő működhet nélkülük is. Fogunk egy naptárat, amin bejelöljük a jeles hónapot és napot, amikorra a babát várjuk és köré teszünk mindenféle cuki kiegészítőt, ami megtetszik: az ultrahang képet, egy babacipőt, babaruhát, csörgőt, egy szál virágot, miegymást és erről lövünk egy képet. Fekete övesek valami jópofa szöveget is összerakhatnak egy betűtáblára, ami szintén rákerülhet a képre. A danos kategóriások pedig feldobhatják az összeállítást valami olyan kiegészítővel, ami arra az időszakra (pl. Karácsony vagy húsvét) vagy arra az évszakra (pl. ősszel néhány szép színes falevél) jellemző. Persze ha nem érzed magad ehhez elég kreatívnak, arra is van megoldás, a SHOPomban megtalálod az ilyen típusú babaváró értesítőket is, ez itt egy közülük:

111_15_sm_hun4_1.png
 Katt a képre!

5. KIS CIPŐ, NAGY CIPŐ

Kicsit csalok, mert ez az ötlet hajaz a másodikra, de nem érzek bűntudatot, mert annyira cuki, hogy te sem fogsz haragudni ezért. Vegyetek egy édes kis babacipőt és tegyétek le valami szép helyre a lakásban vagy a ti cipőtök mellé (vicces lesz a látvány, hogy mennyivel pirinyóbb a tiéteknél) vagy fogjátok közösen a kezetekben, mint újdonsült anya és apa, ez utóbbit ajánlom a romantikusabb lelkeknek! Hozzám is küldtek már ilyen fényképet moziplakátos babaváró laphoz, nem ezt (mert személyiségi jogok is vannak ugyebár), de egy ilyen szépség készült belőle:

5.pngKatt a képre!

5+1. A NAGYTESÓ

A plusz egy azért nem csak simán hat, mert a plusz egy mindig a nagyágyú helye. Előnyben azok a szülők, akiknek már van gyerkőce! Ők feltétlenül vessék be a nagyágyút: a nagytesót! Őrült cukik és irtó viccesek tudnak lenni azok a képek, amiket a nagytestvérrel készítetek, aki maga közli a hírt a nagyvilággal, miszerint az egykék kora lejárt és mostantól neki a legjobb a világon, mert neki tesója születik! Kezébe adhatjátok a kistesó ultrahang képét vagy egy vicces feliratú táblát, nálam például ebből nagy a választék, mert ezek a grafikáim nagyon szeretettek.
Ez itt az egyik:

6.pngKatt a képre!


Válogassatok kedvetekre a lehetőségek közül,
ha pedig megtetszett valamelyik képem, csapjatok le rá a webshopban!

És ne feledjétek: A nevetés mindenkié! ;)

logo_mavanaszulinapom_hosszu.png

Szólj hozzá

babavárás kismamafotózás